13 Januari

Musik: This is the new shit - Marlyn Manson

Jag har smink i hela ansiktet!! GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHH!
Jag är inte så van vid att ha klet i fejjan. Men det ser ganska anständigt ut när man jobbar tycker folk. Man får mycket mer sålt tycker dom. Fast iof, jag har ju inte jobbat så mycket iof, däremot har vi inventerat hela kiosken idag. Eller från kl 8 på morgonen till halv elva. Björklunds päron plus Daniella (vilket är en mycket charmig kvinna!) tog hand om lösvikten, Bjärklund och Otto tog lagret...och lämnade mig med det jävla stycksaksbordet! Ett bord på1,5 x 3 m med 2 "våningar". Det ser inte så stort ut. Men det är så jävla mycket grejer som man inte ser, som står bakom och grejer...det tog ett jävla tag. Men jag kämpade och slet så det stod härliga till och nu sitter jag här några timmar senare och känner mig bra med mig själv :)
Duktig flicka :) *klapp på huvudet*

Usch, tittar i glasskåpet och tittar på dansskorna. Jag orkar inte dansa imorgon! Baah! Nu har jag varit lat i så många veckor och det passar mig ypperligt om jag själv får välja, men nehepp då måste man motionera också...
Skit också..
Aja inte mycket att göra åt det, men det är trökigt.
Funderar på om man ska vara med i UKM som solist också. Tror säkerligen att jag och Ewa ska med i år igen. Jag menar det har ju blivit en slags tradition nu. Men då gäller det att spåna på en låt också. Attans vad det blir mycket med allt.
Men nu har jag inte mer tid att lägga här, ska snart äta och så kommer min underbara pojke hit vilken minut som helst :)


Det främsta syftet med barnkalas är att påminna
dig själv om att det finns värre barn än dina egna.
           - Katherine Whiteborn


image3
Japp det ska jag göra med Han sen ;)