Kvällens tänk

Alltid såhär på kvällen/natten innan sängdags spånar och tänker jag mer än vanligt. Allt för ofta spinner det iväg rejält och den röda tråden tonar snabbt bort. Och just ikväll blev ja inspirerad av min goda vän och kollega Zandra om vad man är tacksam för. Och idag är en sådan dag som jag är tacksam för mycket.

Väldigt tacksam är jag för min andra halva, Mr R. Vi växer närmare varandra för varje dag som går och vi lär oss alltid något nytt. Vi blir vuxna tillsammans, vi utvecklas tillsammans och vi går genom allt mellan himmel och helvete tillsammans. Att få vara med honom, att jag får ta del av detta "vi", gör att allting innan, är värt det.

Jag är tacksam för mina fina vänner som alltid har goda råd och håller ut genom mina stormar och ändå sitter kvar. 
Tacksam för mina älskade fyrbeningar Mani och Opie, för mitt arbete, min fina fungerande bil Wilda och mycket däremellan. 
Och jag är oerhört tacksam för att jag fick äran att lära känna min svärfar, hann få ta del av den människa han var, både på gott och ont. En fantastisk själ med stort hjärta på rätta stället. Och saknar honom, det gör vi allihopa.


Och just nu är jag tacksam för min sköna säng som väntar på mig och en härlig dag med fika och trädgårdsbetyr som väntar imorgon. Så godnatt på er!