Evening my friends

Ofy bubblan va jag ej har varit effektiv idag inte. Gick ut fick ut alla hundra redskap från boden, började gräva, tittade på Penny och Armani som lekte bland hallonskotten och slet för kung och fosterland i alla rötter som gick att hugga i och dra av. Då. Som om en prickskytt satt på lur längst upp bland molnen, träffade världens mest groteskt stora vattendroppe, som var sviiinkall, mitt brevinkast. Det enda stället på hela kroppen, förutom huvudet, som visade lite hud. Mina fettfyllda skinkor satt ihopklämde tätt likt ett vakumförpackat skinkpacket (ironin är underbar), men ändå, tränger denna gigantiska vattendroppe ner mellan allt och inget, vilket resulterar i ett: världens mest blodisande flicktjut, två: hela grannskapet funderade nog på vad som egentligen händer i mitt land och tre: Emma måste gå in och byta underkläder. Bara för att. Bara för att.

Dessutom, likt det Linus hela dag har bestått av, har gårdagens köttfärs slått till. Inte så positivt när man jobbar en fredagskväll i en butik med full rulle i konstant. Jag har aldrig någonsin så många ggr i mitt liv sprungit ut och in genom en dörr. Sensmoral? Jag motionerar för mina kunders skull. Va tacksamma för helvete.


MEN! Ikväll blir det party hos Martina, om det blir lugnt eller röj? Ja ni, det lär bli livat tror jag eftersom jag för en gångs skull inte klunkar flaskor med enbart 2,5 procent. We will have fun ;)


Dessutom måste jag tacka Frida för en go kommentar, fan va lycklig man blir när man får en! Men du Frida om du läser dett, så tycker jag du kan klicka in din blogg i en kommentar så att jag kan länka den här eller bara helt enkelt njuta av den själv och vältra mig i mitt eget Ego ;)

Hepp, vad sägs som att jag gör mitt jobb för en gångs skull?