Moahahaha!

Just nu: Sitter jag och väntar på att Scrubs ska börja



Ja va fasiken. I helgen har jag verkligen levt livet. Jag har haft otroligt kul, har lärt mig att ta vara på stunderna jag trivs i och låta skitstövlarna passera förbi. I fredags firade vi att Hanna hade levt i hela 18 år och det belv en hejdundrande kväll. Många människor kom förbi och vi hade otroligt trevligt, jag drack en massa för mkt men tillräckligt för att stanna på topp. Vi sjöng och vi hade oss och jäklars va det dunka musik! Sen blev det av att dra till krogen och där, där flickor och pojkar, "ladys and gentlmen" där brakade alla partyns himmlar lös och vi dansade sönder golvet, vi krossade glas, vi flörtade jäklar, vi sjöng en massa och vi festade för allt i världen!!! Får tacka alla för att vi ahde det så kul och gjorde det bästa för att ge Hanna en kväll att minnas...vilket jag vet att hon alltid kommer att göra ;)
Jag hade väldigt kul den kvällen iaf. Kvällen kan vända fortare än kvickt, och dagen avslutades så pass att jag var mer än nöjd ;) Som sagt "du är så gammal som du känner dig". Me like ;)

Lördagen var det ännu ett party och det drogs iväg till brygget och jag hade jättekul. Träffade folk som man itne sett på länge och som sagt jag älskar killar som kan dansa, haha! Men den kvällen blev till att leka hemmamatch och lägga sig fort, för dagen efter var det första uppträdandet för trean och det gick hyffsat iaf.

Nu det senaste har jag vart väldigt sjukling, och jag känner mig fruktansvärt ynklig. Men det tillåter jag mig den här gången iaf. Men nu all you suckers ska jag frotsätta att dra mig i soffan och titta på älskade scrubs. Lev livet alla ni, för det försvinner allt för fort!!

Vill bara återigen tacka för helgen. Jag kommer alltid minnas för både en och flera orsaker. Tänker, ja det gör jag hela tiden ;)

Lev.